Albayrak İlkokulu
(Okul Müdürü
.

VİZYON

* Üyelerimizin (öğrenci, öğretmen, veli, hizmetli) sahip oldukları bilgi, kültür ve değerlere önce kendilerinin sonra ailelerinin ve özellikleTürk toplumunun mutluluğunu ve refahını sağlamak * Okulumuzun, Türk Milletinin milli birlik ve beraberliğine katkıda bulunacak gelişmeler ile yükselmesini sağlayacak her türlü iktisadi, sosyal ve kültürel çalışmaları yaparak tüm üyeleri ile bu çalışmaların öncüsü ve takipçisi olmak * Nihayetinde okulumuzu ve üyelerimizi Türk Milleti ve eğitim sistemiyle birlikte çağdaş ülkenin yapıcı, üretken ve seçkin bir üyesi yapmaktır.

MİSYON

* Türk milletinin onurlu, şerefli ve kutsal bir üyesi olduklarına yürekten inanmalarını sağlamak * Tüm üyelerimizin Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda Türk Milletinin milli, manevi, insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren ve onları davranış haline dönüştüren bireyler olarak yetişmelerini sağlayacak her türlü zemini ve şartları hazırlamak * Vatanını, milletini, ailesini seven ve daima onları yüceltmeye çalışan varlıklar olarak tanınmalarını sağlayacak çalışmaları titizlikle ve hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan sürdürmek. * İnsan hak ve hürriyetlerine, Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev sorumluluklarını bilen vatandaşlar olarak yetişmelerini sağlayacak tüm imkanları hazırlamak ve hiç bir ayrım gözetmeksizin eşit bir şekilde paylaştırmak.

NORMAL

12.55-17.15